Info fra bestyrelsen – Juni 2023

Kære alle

Bestyrelsen holdt møde i går og derfor får I her lidt info.

Parkering

I uge 26 fortsætter vores grøntpleje firma hækklipningen og kommer til hække hvor der er parkeret biler op til. Derfor i uge 26 parker din bil ca. 1 m fra hæk, men så der stadig kan komme kørende trafik forbi på Kildestrædet. Udover denne avisering vil der også komme sedler i vinduesviskeren på bilerne i denne uge, da vi ved at der også holder biler på parkeringspladsen som ikke høre til i Kildestrædet.

Havedage

Der er planlagt to yderligere havedage i år, så sæt kryds i kalenderen ved lørdag d. 29. juli og søndag d. 27. august. På havedagen i august vil de primære opgaver være maling og rensning af kloakker (regnvandsbrønde). Konceptet for havedagene er helt som vanligt. Mødetid 9.30 ved containeren og fællesspisning (pizza) på legepladsen kl. 13. Samt gavekort til Brugsen på 300 kr. for deltagelse.

Vi håber at se så mange som muligt, da vi virkelig har brug for hænder til at løse opgaver så vi kan holde Kildestrædet pænt til alles glæde.

“Havepatrulje”

Om ikke så længe vil der være nogle fra bestyrelsen, som tager en tur rundt og ser, hvordan det står til med det, vi alle som grundejere selv skal stå for at holde pænt. Bede ud for ens hus 50 – 70 cm, dem som har de store trækasser skal sørger for at beplantningen heri passes samt de huse om har et fortorv, hvor der grænser hæk op til skal sørge for at der luges under hækken. Alle de større hække i foreningen klippes af vores grøntpleje firma Kirkegaard.

Så med dette skriv så har alle mulighed for at få gjort pænt om sin matrikel inden vi banker på døren hos dem, hvor vi mener der er mangler.

Gener fra Skovpubbens gæster

i har fået en henvendelse, fra nogle grundejer over gener i form af larm, glasskår, henkastning af diverse effekter mv. fra gæster på Skovpubben eller måske nærmere fra dem som lejer kælderlokalerne. Ønsket er at vi, som bestyrelse går i dialog med ejeren af Skovpubben om, hvad der kan gøres for at afhjælpe disse gener og den opgave har bestyrelsen taget på sig. Alle må dog nok væbne sig med tålmodighed, da udfordringen nok ikke lige løses med det samme.

Ellers vil vi i bestyrelsen gerne ønske alle en rigtig god sommer.

På bestyrelsens vegne

Mette Borgaard Bang

formand GF/Kildestrædet

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar