Information fra bestyrelsen – april 2023

Kære alle

Bestyrelsen holdt møde i går, og på den baggrund er der lidt informationer. 

Først nogle datoer der allerede nu, med fordel kan noteres i kalenderen:

Kaffe/Kage hygge på legepladsen:

Søndag d. 14. maj kl. 14 (denne har tidligere været meldt ud)

Lørdag d. 2. september kl. 14

Havedage:

Søndag d. 4. juni kl. 9.30

Søndag d. 27. august kl. 9.30 (denne dag tænkes at der primært skal males træværk)

Julebanko: Torsdag d. 30. november i Kulturhuset – der komme yderligere info når vi nærmer os

Generalforsamling 2024, er foreløbig planlagt til tirsdag d. 19. marts 2024

Det var det hyggelige.

Skrald – affaldssortering: Overordnet går det rimeligt, men, hvis man ikke kan finde et sted at komme af med sit “storskrald” altså en plads der er mærket til lige præcis det du kommer med, så skal du tage det med igen, da det så IKKE er omfattet af storskraldsordningen, men noget hver enkelt grundejer selv skal skaffe sig af med.

Ej heller er det tilladt at sætte eks. en håndvask (af porcelæn) med påmonteret blandingsbatteri (af metal), der SKAL man afmontere blandingsbatteriet og kassere det i metal, og hvis porcelænsvasken kan gå i den container der er beregnet til porcelæn er det ok at komme den heri, ellers SKAL man selv bortskaffe den på kommunens genbrugsplads.

Ej heller skal der sættes indkøbskurve, de skal afleveres i den forretning de tilhører.

Alle bedes tænke på at det der ikke bliver hentet er der nogen der skal rydde op i, hvilket ikke er rimeligt. 

Træterrasser og rotter: I bestyrelsen har vi bemærket at der efterhånden er flere der har fået lavet nogle flotte træterrasser, vi kan dog ikke anbefale træterrasser. Dem der allerede har en træterrasse, bør få set efter om der kan komme rotter ind under, og hvis der kan få sørget for at lukke af, ellers så finder rotterne hurtigt ud af at de kan være i fred og yngle der.

Hvis man observere rotter har man PLIGT til at melde det til kommunen.

Vendepladsen for enden af Kildestrædet: Er kommunens og er en vendeplads og IKKE en parkeringsplads. Der må kun parkeres i de afmærkede båse. Vendepladsen skal holdes fri, da vejen gennem Kildestrædet videre ad. Gl. Skovlundevej også fungerer som brandvej, samt at udrykningskøretøjer, større biler og lastbiler skal have mulighed for at vende. Desuden er det svært for dem der parkerer på de opmærkede pladser at komme ud, hvis der holder parkerede biler på vendepladsen, så tænk på dine naboer.

Vi er klar over at der måske holder nogle som ikke bor i Kildestrædet og som derfor ikke ser dette skriv. Det prøver vi på at løse ved at et af bestyrelsesmedlemmerne der bor tæt på vendepladsen udarbejder en seddel med info som kan sættes i vinduesviskeren. Nu må vi se om dette i første omgang afhjælper udfordringen med parkerede biler på vendepladsen.

Mvh

På bestyrelsens vegne

Mette Borgaard Bang

formand GF/Kildestrædet

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar